Touch VJ coverband DeBand.NL Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ · Touch virtual VJ veejay YV wall scherm

coverband DeBand.NL

Touch VJ
Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ

Touch VJ // Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ // coverband DeBand.NL // Touch virtual VJ veejay YV wall scherm // Dè cover feest party Band van Nederland

Loading player...

Touch VJ met live video!

Nieuw! Nu ook een doorzichtig scherm voor de VJ! De VJ draait "live video" op 2 grote 50 inch plasmaschermen, en 1 groot videoscherm. Op deze manier krijgt u een 'komplete' audiovisuele ervaring op uw exclusieve evenement. De muziek in combinatie met de bijpassende beelden versterken de exclusieve sfeer, en het feest gevoel. Ook is het op deze manier mogelijk om diverse Thema's (o.a. Art, Oosters, World, 80’s, 90’s, Dance) in te vullen, om je evenement nog meer kracht bij te zetten.

Voor bruiloften geeft Touch-VJ je de mogelijkheid om 'live' video / foto's / filmpjes van vroeger en / of beelden v/d huwelijksvoltrekking op de grote schermen tijdens het feest te vertonen... Wat is er nou mooier dan het gelukkigste moment van je leven, meteen te kunnen delen met de gasten op je huwelijksfeest! Neem vandaag nog contact op!

Uitbreidingsmogelijkheden
Touch-DJ / VJ is verder nog uit te breiden met aanvullend entertainment.
Zangeres Lara Mallo zingt 30 minuten een sfeervol repertoire van soulvolle bekende nummers. U kunt een keuze maken uit 15 nummers, waarvan zij er 10 'live' op uw evenement, ten gehore zal brengen. Volgende optie is een saxofonist die mee improviseert op de, door de Touch-DJ, gedraaide muziek. Nog een optie is een violiste die eveneens als de saxofonist meespeelt met de Touch-DJ.

Touch DJ en Touch VJ hebben allen hun sporen reeds ruimschoots verdient in de entertaiment industrie, en zijn tevens er goed uitziende en ervaren artiesten. En hebben reeds opgetreden met de top uit de Nederlandse entertainment industrie, zoals o.a. Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Wolter Kroes, Adlicious, Wipneus & Pim, Mike de Boer, Boston Tea Party, DeBand.NL, danceBand, SilentDJ.com, etc.... Op lokatie's als de Fabrique, Ocean Diva, Beurs van Berlage, Ahoy, Hart van Holland, etc....

Uniek, verrassend, exclusief entertainment voor, tussen en na de sets.
Gegarandeerd een exclusieve uitstraling voor uw evenement!

Touch VJ coverband DeBand.NL Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ Touch virtual VJ veejay YV wall scherm

Touch VJ coverband DeBand.NL Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ Touch virtual VJ veejay YV wall scherm