Touch DJ coverband DeBand.NL Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ · Touch virtual DJ deejay CD usb

coverband DeBand.NL

Touch DJ
Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ

Touch DJ // Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ // coverband DeBand.NL // Touch virtual DJ deejay CD usb // Dè cover feest party Band van Nederland

Loading player...

Touch DJ

Een doorzichtig glazen scherm van 50 inch neemt je mee in de wereld van de DJ. De gasten kunnen exact zien wat de DJ doet, en de DJ kan tijdens het draaien d.m.v. teksten en foto's communiceren met zijn publiek. Dit technische hoogstandje ziet er niet alleen heel erg 'cool' uit, maar verhoogt ook de feestvreugde op de dansvloer door de geboden interactiviteit!

Touch-DJ is uitermate geschikt voor uw bedrijfsborrel, feest, bruiloft, voor bedrijven en particulieren.

Voor ieder evenement wordt vooraf de gewenste muziekstijl doorgesproken. Wij begrijpen ten zeerste dat het uw evenement is, en niet het onze. Speciaal voor bruidsparen hebben wij ook kijkdagen beschikbaar (informeer naar onze kijkdagen). Al onze klanten zijn het er over eens, Touch-DJ zorgt dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement, zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt!

Uitbreidingen zijn mogelijk. Zo is Touch-DJ uit te breiden met o.a. een Touch-VJ "live video" (inkl. Projektorscherm, en 50inch plasmaschermen), zangeres, violiste, of saxofonist. Kortom wij nemen u alle zorgen uit handen, door een compleet feestconcept naar uw wensen te verzorgen!

Touch DJ en Touch VJ hebben allen hun sporen reeds ruimschoots verdient in de entertaiment industrie, en zijn tevens er goed uitziende en ervaren artiesten. En hebben reeds opgetreden met de top uit de Nederlandse entertainment industrie, zoals o.a. Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Wolter Kroes, Adlicious, Wipneus & Pim, Mike de Boer, Boston Tea Party, DeBand.NL, danceBand, SilentDJ.com, etc.... Op lokatie's als de Fabrique, Ocean Diva, Beurs van Berlage, Ahoy, Hart van Holland, etc....

Uniek, verrassend, exclusief entertainment voor, tussen en na de sets.
Gegarandeerd een exclusieve uitstraling voor uw evenement!

Touch DJ coverband DeBand.NL Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ Touch virtual DJ deejay CD usb

Touch DJ coverband DeBand.NL Uniek, verrassend, exclusieve DJ en/of VJ Touch virtual DJ deejay CD usb