Gerard Joling # Maak me gek Love is in your eyes Can't take my eyes Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Gerard Joling  Maak me gek Love is in your eyes Can't take my eyes Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 
Gerard Joling Maak me gek Love is in your eyes Can't take my eyes Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!

Gerard Joling
Maak me gek Love is in your eyes Can't take my eyes


check de video

Als kind staat Gerard Joling al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn droom laat uitkomen.

In 1985 doet Gerard mee aan één van de bestbekeken televisieprogramma's van Nederland, de Soundmixshow. Deze show brengt een grote ommekeer teweeg, want na het behalen van de 'slechts' derde plaats in de grote finale, met het liedje 'Crying' van Don McLean, verschijnt van de hand van Peter de Wijn Gerard's eerste nummer 1 hit: Love Is In Your Eyes. Van goud naar platina, van platina naar dubbel platina! Vanaf dat moment weet heel Nederland wie Gerard Joling is. Een glanzende carriere volgt, zowel nationaal als internationaal.

Tientallen gouden- en platina platen en meer dan 14 nationale en internationale prijzen! Uit handen van Don Johnson onvangt Gerard de award 'Best selling Dutch Artist' in Monaco tijdens de World Music Awards.

De nuchtere jongen uit Schagen zien we graag live met ons op het podium. Als onderdeel van meerdere Friends of in de vorm van een miniconcert (ca 30 min).

 

Gerard Joling foto's

 

Gerard Joling video

 

 

#feestband Boston Tea Party & Friends
#feestband & #Friends :  De leukste beste bekendste artiesten LIVE!

 

Google bostonteaparty.nl