Job Bovelander live coverband DeBand.NL Spetterende swing! van Hollandsche bodem · DeBand.NL = NL's top coverband feestband!

coverband DeBand.NL

Job Bovelander live Spetterende swing! van Hollandsche bodem coverband DeBand.NL DeBand.NL = NL's top coverband feestband! Dè cover feest party Band van Nederland

Job Bovelander live
Spetterende swing! van Hollandsche bodem

Job Bovelander live coverband DeBand.NL Spetterende swing! van Hollandsche bodem DeBand.NL = NL's top coverband feestband!
check de video's

Job Bovelander

Na jeugdrollen in musicals als ‘Elisabeth’, ‘The sound of Music’ en ‘Pietje Bell,’ maakte Job Bovelander (23) na zijn opleiding op jonge leeftijd zijn ‘volwassen’ debuut in de toneelversie van ‘Zeg ‘ns AAA’.
Daarna speelde Job rollen in de musicals ‘Op Hoop van Zegen’, ‘Impact(M-Lab)’ , ‘Hoe overleef ik m’n eerste zoen’ , ’Volendam’ , ‘De Zangeres zonder Naam’ en afgelopen seizoen naast Willeke Alberti een hoofdrol als een van de drie jantjes ( de Schele ) in de musical-hit ‘De Jantjes’.
Op televisie speelde hij in populaire series als ‘Onderweg naar Morgen’, de remake van ‘Zeg ‘ns AAA’ ,’Vrijland’ , ‘Moeder, ik wil bij de revue’ en in meerdere films waaronder ‘Kruimeltje’ en ‘Penny’s Shadow’. Daarnaast bereikte hij de finale van het programma ‘Una voce particulare’.

Afgelopen najaar kroop Job in de huid van Coole Piet van de Club van sinterklaas, de populaire piet uit de RTL-serie en de speelfilm en de concerten. Ook komende Sinterklaas is hij weer in deze creatie te zien.

Ook maakte Job diverse singles, zoals ‘Zeemeeuw’, en met de groep Zilt ‘Volendam’ en ‘Ik hou van jou’ en de titelsongs van de speelfilms ‘Penny’s Shadow’ ( Zonder Woorden ) en ‘Sinterklaas en het geheim van de speelgoeddokter’( Er is maar een Sinterklaas )
Vorig jaar tekende Job een platencontract bij platenmaatschappij Cloud9Music. Zijn eerste Nederlandstalige Swingpop nummer(single) ‘Sinds die eerste nacht’ bereikte mooie noteringen in de diverse hitlijsten.
Half maart verscheen zijn nieuwe single ‘ZO’ met een liedtekst van Belinda Meuldijk. Deze single werd zeer lovend ontvangen.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan zijn debuutalbum en treedt Job met dit swingpop-repertoire op in het land.
In het voorjaar van 2013 is Job ook te zien en te horen in de concertreeks ‘Meezingen met Volendam’ en komend theaterseizoen speelt hij als suïcidale jongen een hoofdrol in het toneelstuk ‘Eindeloos’.

 

Job Bovelander foto's

Job Bovelander live coverband DeBand.NL Spetterende swing! van Hollandsche bodem DeBand.NL = NL's top coverband feestband!

 

Job Bovelander live video